Ватажок "ДНР" погрозив пальцем окупаційній владі Макіївки, яка не ліквідовує аварії на водогонах, але бреше, що все відремонтували

Окупаційна влада Макіївки Донецької області не займається усуненням аварій на водогонах і в каналізаційних мережах, але регулярно звітує про проведені ремонти. Цей факт визнав ватажок "ДНР" Денис Пушилін у себе в Телеграм.

"Контрольне управління двічі проводило перевірку фактичного усунення аварійних ситуацій. Вона показала, що філія макіївського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства відверто ігнорує ремонтні роботи. До деяких ремонтних робіт за графіком ще навіть не приступали, а якісь були розпочаті понад місяць тому, розриті ями і кинуті", - обурився колабораціоніст.

"Це грубе невиконання обов'язків комунальними службами. Присутній халатний підхід до таких робіт, немає чіткої координації, немає належного контролю", - розкрив він секрет полішинеля.

Однак, зазначив ватажок "ДНР", "інформація, що надходить від адміністрації Макіївки, не збігається з реальним станом справ".

Пушилін визнав, що липові звіти про нібито проведені ремонтні роботи надходять і з інших міст окупованої частини Донецької області.

Жодних оргвисновків "глава" не зробив. Укотре він побажав владі на місцях "почути кожного жителя і допомогти вирішити його проблему".

 

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті