В оточенні ватажка "ДНР" Пушиліна раді від'їзду Жоги на Урал - роспабліки

У російському сегменті соцмереж повідомляють, що призначення бойовика, "глави парламенту ДНР" Артема Жоги повноважним представником диктатора Путіна в Уральському федеральному окрузі у квазіутворенні "ДНР" сприйняли з радістю.

"Його вважають інтриганом та міфічним героєм. Заслуга Жоги-старшого, що він народив героя Володимира. Далі почалася гра на імені". Джерела у Донецьку підтверджують сильний конфлікт Артема Жоги з командою Пушиліна. "Амбіційний і обмежений, але лізе скрізь". Жога-старший – герой без історії; вся його заслуга ґрунтується на імені сина, легенди ДНР", - пише роспаблік.

У ньому також йдеться, що "Артем Жога вписався в команду Сергія Кирієнка. Він медійна особа зі слабким управлінським та організаційним потенціалом", каже людина з оточення Пушиліна.

На Уралі призначення Жоги сприйняли як креатуру Кирієнка та Ярина, останній тісно пов'язаний із Уралом.

"Серед уральців ніхто не сприймає Жогу серйозно; медійна персона, необхідна Кремлю для розкручування часу героїв. Ніхто не оцінює Жогу серйозно і не чекають від нього нічого.  Головне - новий полпред з Донецька не має команди і не має серйозної сили для уральського бомона", - вважає місцевий депутат І робить висновок – "рік-два і Жога розчиниться", - пишуть росіяни.

Як повідомлялося, бойовика "ДНР" Артема Жогу можуть призначити повноважним представником Путіна в Уральському федеральному окрузі.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті