В ГУР назвали людей з найближчого оточення путіна, які залучені до спецоперації "Майдан-3"

До спецоперації "Майдан-3" залучені люди з найближчого оточення путіна. Про це повідомив в ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов, пише Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в Телеграм 1 березня.

"Що стосується конкретних прізвищ: так, Кирієнко, так, Сурков. Зрозуміло, що всі колаборанти-зрадники, яких прихистила наразі московія, будуть так чи інакше в цьому задіяні", - цитуються слова Юсова.

Уточнюється, що мова йде про першого заступника керівника адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка та експомічника путіна Владислава Суркова.

Юсов додав, що є і прізвища з тих людей, які зараз знаходяться в Україні, проте це не означає, що вони вже дали згоду. Інформація щодо них перевіряється і уточнюється.

Раніше повідомлялось, що СБУ оприлюднила заяву комітету з питань розвідки при Президентові України: "Майдан - 3" та загроза існуванню України.

Раніше також у ГУР заявили, що РФ скуповує та створює Телеграм-канали для розхитування ситуації в Україні.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті