Умєров прокоментував слухи про відставку Буданова

Міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що пПитання про відставку голови ГУР МО Кирила Буданова зараз не обговорюється. Про це пише нардеп Юрій Мисягін, який був присутній учора на оборонному комітеті Ради, де міністру оборони поставили питання про відставку глави ГУР.

"Учора проходило засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, і оскільки засідання було не закрите, то про це можна написати. Так ось, на засіданні був присутній Міністр оборони Рустем Умеров, і його попросили прокоментувати новини, які з'являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР України Кирила Буданова. На що шановний міністр відповів, що на сьогодні це питання не обговорюється", - пише народнйи депутат.

Як повідомлялося, джерела у силових структурах заявляли, що начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов може ближчим часом залишити свою посаду, імовірно, вже обрали і його наступника.

Статті

Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Всі статті