Українські воїни відбили чергові атаки окупантів у бік Авдіївки, Бахмута та Зайцевого – Генштаб

Українські воїни відбили атаки окупантів у районах восьми населених пунктів – у тому числі на околицях Авдіївки, Бахмута та Зайцевого. Про це 13 вересня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка", - повідомили українські військові.

Окремо зазначається, що противник продовжує завдавати ударів по мирних жителях та об'єктах цивільної інфраструктури. Таким чином росіяни продовжують порушувати норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї війни.

Під вогнем опинилися Білогорівка, Миколаївка, Верхньокам'янське, Весела Долина, Зайцеве, Юр'ївка, Нью-Йорк, Першотравневе, Кам'янка, Времівка, Степове, Малі Щербаки, Сухий Ставок, Костромка, Біла Криниця та Мирне. За всіма цими населеними пунктами вівся вогонь з артилерії, РСЗВ. Також окупанти завдавали авіаційних та ракетних ударів.

Нагадаємо, що напередодні під атаками росіян опинилися шість населених пунктів – атаки у їхньому напрямку також успішно відбили.

Статті

Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Всі статті