Українці зібрали ще 10 мільйонів на ударні "Маґури" для ГУР Міноборони

Українці зібрали ще 10 мільйонів на ударні "Маґури" для Головного управління розвідки Міноборони України. Про це ГУР повідомляє у Телеграм 10 серпня.

"Великий благодійний проект “MAGUR’и для ГУРу”,  організований командою телемарафону «Єдині новини» спільно з Фондом Діани Подолянчук, завершився: небхідні 10 мільйонів гривень на ударні морські безпілотники українського виробництва ― зібрані!", - йдеться у повідомленні.

ГУР нагадує, що багатофункціональна безекіпажна надводна платформа  MAGURA V5 — новітня українська розробка, призначена для здійснення розвідки, виконання пошуково-рятувальних завдань та ударів по морських і прибережних цілях.  Завдяки "Маґурам" воїни ГУР МО України вже успішно уразили 18 суден держави-агресора росії, 9 з них ― знищено. 

"Дякуємо кожному глядачеві телемарафону та представникам бізнесу, хто зробив свій внесок на посилення Воєнної розвідки України! Висловлюємо вдячність українським медійникам за важливу ініціативу", - підкреслює ГУР.

Зазначається, що збір на ударні морські дрони MAGURA V5 проводили зусиллями Starlight Media, 1+1 Media, ТК Рада, Ми-Україна, Inter Media Group, ДП Мультимедійна платформа іномовлення України, 24 каналу та Благодійного фонду 24, РБК-Україна, Українського радіо, TAVR Media та радіо Промінь. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті