Українські підпільники знищили автівку разом з російськими військовими в окупованому Мелітополі - ГУР

Автомобіль ВАЗ із окупантами було знищено у Мелітополі 1 жовтня. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в Телеграм 1 жовтня. 

"1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України,  поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110", - сказано в повідомленні.  Зазначається, що в салоні перебували троє військовослужбовців російської окупаційної армії.  

"Операцію зі знищення загарбників, причетних до жорстокого терору місцевого населення, під координацією ГУР здійснили українські підпільники, влаштувавши ворогу мінну пастку", - пише ГУР.  

Раніше повідомлялось, що на військовому аеродромі в окупованому Мелітополі пролунало чотири вибухи.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті