Українські дрони вдарили по військовому аеродрому "Борисоглебськ" у Воронезькій області РФ

Українські дрони вдарили по військовому аеродрому "Борисоглебськ" у Воронезькій області РФ у ніч на 3 жовтня. Про це з посиланням на власні джерела в СБУ повідомив "Укрінформ", відповідні відео й фото опублікував "Оперативний ЗСУ" 3 жовтня.

"Вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі "Борисоглебськ" у Воронезькій області РФ", - цитуються слова джерела.

Зазначається, що звідти ворог активно бомбить КАБами українські території.

Раніше з посиланням на Генштаб повідомлялось, що уражено російську РЛС "Небо-М". Це створить сприятливий "повітряний коридор" для крилатих ракет Storm Shadow і SCALP.

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті