Удар рашистів по Кривому Рогу: мешканцям двох районів запропоновано тимчасово евакуюватися до шкіл та дитсадків

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул закликав мешканців двох районів міста тимчасово евакуюватися до шкіл та дитсадків. Про це він повідомив у Телеграм опівночі 15 вересня. 

"Шановні криворіжці, сьогодні русня вчинила ще один терористичний акт. 8-ма крилатими ракетами вдарила по дуже великій гідротехнічній споруді у Кривому Розі. Намагання - змити просто водою частину нашого міста. Ми ситуацію контролюємо, триває ліквідація аварії, задіяні всі служби, всі на місцях. Але рівень води в річці Інгулець піднявся", - повідомив Вілкул. 

Далі він зазначив:

"Задля того, щоб відійти від зайвих ризиків я прошу мешканців деяких вулиць, я їх зараз назву, евакуюватися:

Інгулецький район: Штерна, Гжацька, Склевата, Югоківська, Григорівська, Земнукова. Місце збору – перехрестя вулиць Бериславська і Матрьонівська. Будуть надані комунальні автобуси. Люди будуть доставлені в школи та дитячі садки, де можна побути, поки буде тривати ліквідація аварії.

Центрально-Міський район: вул. Лепицького, Іорданська, Бажанова, Грабовського, Машинобудівників, Черняховського, Дунайська, Ходича, Маріупольска, Сташкова, Зарічна, Першотравнева, Староярмракова, Плєханова, Маміна, Сібіряка, Ентузіастів. Точки сбору, кому де ближче: площа Визволення (біля «Сільпо»), Святомиколаївська (Леніна), 27 коло Центрально-Міського виконкому, Староярмаркова, 35 (зупинка «Гараж», у минулому Уріцького).

Автобуси будуть подані десь в 24:30. Ви будете доставлені до шкіл на дитсадків. І поки триває ліквідація аварії, можна там побути. Візьміть з собою будь-ласка документи та цінні речі".

"Ще раз хочу сказати, ситуація контрольована, ми розуміємо що робити. Ми сильні, ми впораємося, але краще себе все ж таки вберегти. Щиро дякую. Слава Кривбасу та Слава Україні!", - підкреслив Вілкул.

Як повідомлялося, 14 вересня рашисти завдали ракетного удару по гідротехнічних спорудах Кривого Рогу.

Статті

Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Всі статті