У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок нічного удару

Кількість постраждалих внаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 21. Про це повідомили начальник Запорізької ОВА Іван Федоров та секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко у Телеграм 23 вересня.

"Кількість постраждалих внаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 21", - написав Федоров. 

За його словами, за медичною допомогою після нічної атаки росіян звернулося тринадцять жінок та вісім чоловіків. Після огляду та надання першої допомоги більшість травмованих продовжать лікуватися вдома. У лікарні залишаються 94-річна та 23-річна жінки. У них мінно-вибухові травми, медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості і дають сприятливі прогнози до одужання.

Харченко уточнила, що внаслідок удару ворожої армії по центру Запоріжжя, за попередніми даними, зазнали пошкоджень житлові будинки, об’єкти соціальної сфери та інфраструктури в Вознесенівському та Дніпровському районах міста Запоріжжя - загалом 40 багатоквартирних будинків та 10 нежитлових будівель і приміщень.

Раніше повідомлялось, що ворог атакував Запоріжжя в ніч на 23 вересня.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті