Ворог атакував Запоріжжя, поранено 13 людей

Росіяни вночі атакували Запоріжжя, станом на ранок відомо про 13 постраждалих. Про це повідомили начальник Запорізької ОВА Іван Федоров та ДСНС України у Телеграм 23 вересня.

"13 людей отримали поранення внаслідок російських атак по Запоріжжю: 7 жінок, 5 чоловіків та 15-річний хлопець", - сказано в повідомленні.

У ДСНС зазначили, що рятувальники провели евакуацію жителів пошкоджених багатоквартирних будинків. Одну жінку деблокували із власної квартири. Вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля та балкону однієї із квартир. Всього на ліквідацію від ГУ ДСНС залучалося 47 рятувальників та 10 одиниць техніки. 

Федоров також повідомив, що впродовж доби окупанти нанесли 363 удари по 12 населених пунктах Запорізької області.

Зокрема, війська РФ здійснили 9 авіаційних ударів по Запоріжжю,  Комишувасі, Зарічному, Кам'янському та П'ятихатках. 209 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоданилівку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. 4 обстріли РСЗВ накрили Гуляйполе, Новоандріївку, Новодарівку та Роботине. 146 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Новоданилівки, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного. 

"Надійшло 95 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що РФ за добу обстріляла 12 населених пунктів Запорізької області.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті