У ВР зареєстрували постанову про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови №10391 про відкликання нардепки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету із питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Як зазначається у документі, ініціаторами виступили 11 народних депутатів, серед яких і очільник комітету Олександр Завітневич.

"Керуючись положеннями статті 83 регламенту ВРУ, статті 7 закону "Про комітети Верховної Ради" пропонується відкликати нардепку Безуглу Мар'яну Володимирівну з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки", — йдеться у постанові.

Так, документ далі розглядатиме Комітет з питань регламенту. Опісля постанова може бути винесена на голосування зали 10-12 січня й у випадку наявності 226 і більше голосів вступити у дію.

Нагадаємо, 5 січня комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступника голови.

Як повідомлялося, Безугла показала законопроект про мобілізацію з правками Залужного. 

Також повідомлялося, що Безугла нагадала "Кварталу 95", що вони "створені" Зеленським та порекомендувала піти в армію. 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті