У Тихорецькому районі Краснодарського краю РФ після ураження військового арсеналу ввели локальний режим НС. Жителі виселилися і частково «виїхали до родичів»

Локальний режим НС введено в Тихорецькому районі Краснодарського краю РФ після ураження  21 вересня військового арсеналу, що спричинило пожежу и  і детонацію. Про це повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв у соцмережах.

У Тихорецькому районі продовжують роботу екстрені та спеціальні служби. Глава муніципалітету Анатолій Перепелин доповів, що введено локальний режим НС», - написав він.

Зазначається, що місцеві жителі зі своїх будинків виїхали. За словами Кондратьєва, спершу в пункти тимчасового розміщення, а потім у готелі поселили 62 людини в Тихорецькому районі і 39 у Виселківському. 

«Інша частина громадян виїхали до родичів», - написав губ'єрнатор.

Скільки саме осіб становить ця «інша частина громадян», він не уточнив.

Раніше в Генштабі ЗСУ підтвердили поразку військових арсеналів у Краснодарському краї та у Тверській області РФ, пожежі та детонація тривають.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті