У Сватівському хабі в Броварах організовують зайняття з дошкільної підготовки та консультують ВПО з Луганщини щодо пенсійних питань

ВПО з Луганщини можуть отримати консультації з пенсійних питань у Сватівському хабі в Броварах 14 серпня. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 13 серпня.

"14 серпня з 13:00 до 15:00 у хабі Сватівської громади відбудеться онлайн-консультування з пенсійних питань від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області", - сказано в повідомленні.

Крім того, щоп’ятниці в хабі організовують зайняття з дошкільної підготовки. Зокрема, там вже сформований клас з п’ятьох майбутніх першокласників, які під керівництвом вчителя Сватівського ліцею №6 опановують базові знання та навички. Заняття безкоштовні. Номер телефону для запису: 093-803-52-73.

Хаб працює за адресою: м. Бровари, вул. Героїв України, буд. 30.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганської області можуть отримати консультації щодо пенсійних питань у Києві.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті