У РФ зек-рецидивіст, який воював проти України, вбив 12-річну дитину

У Кемеровській області РФ зек-рецидивіст, який воював проти України, вбив 12-річну дівчину. Про це повідомляють російські Телеграм-канали.

Як повідомляється, мова йде про зека-рецидивіста Андрія Бикова (на фото). Він пішов на війну проти України з колонії. У 2023 році опинився в полоні, а через декілька місяців повернувся в РФ.

У вівторок, 18 червня, у Кемеровській області Биков схопив 12-річну школярку, прив'язав дитину до дерева та зґвалтував. Після цього "герой СВО" задушив дівчину.

Наступного дня російський військовий повернувся на місце злочину та продовжив жорстоко знущатись з тіла, а потім викинув його у колодязь.

Нагадаємо, колишні російські зеки поскаржилися путіну, що не отримують зарплат і виплат за поранення. 

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті