У прифронтові обстрілювані села Луганської області привезли хліб

Мешканці прифронтових сіл Луганської області отримали хліб 15 серпня. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 16 серпня.

"Учора вдалося доставити до Невського та Новолюбівки хліб та роздати місцевим, які, попри небезпеку, ще залишаються", - сказано в повідомленні.

Лисогор зазначив, що ОВА постійно наголошує на необхідності виїжджати з прифронтових сіл і кожного разу допомагає бажаючим з евакуацією, бо окупанти перетворюють села на згарища. Зокрема, по Невському минулої доби вони вдарили з артилерії, застосовували в бік населеного пункту безпілотники. 

Упродовж доби також противник намагався просунутися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського, Макіївки й у Білогорівці.

Раніше повідомлялось, що мешканці деокупованого Невського на Луганщині отримали продукти харчування, гігієнічні набори й будматеріали.

Статті

Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Луганськ
09.09.2024
17:02

Правда і міф про російську гуманітарку. Луганський щоденник

Може, це жорстоко, але часто виходило, що допомогу отримував той, хто міг про неї написати та попросити, хто мав доступ до соціальних мереж, хто був наполегливий. Зрозуміло, що люди похилого віку до цієї категорії не належать.
Всі статті