Мешканці деокупованого Невського на Луганщині отримали продукти харчування, гігієнічні набори й будматеріали

Мешканцям деокупованого села Невське Луганської області привезли продукти харчування, гігієнічні набори й будматеріали 11 серпня. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 12 серпня.

"До деокупованого Невського упродовж вихідних привезли продукти харчування та гігієнічні набори. Також роздали будматеріали, аби люди могли відремонтувати вікна, пошкоджені вибуховими хвилями та уламками снарядів. Доставляємо усе необхідне за кожної можливості. Проводимо бесіди щодо евакуації", - сказано в повідомленні.

За словами Лисогора, щодня Невське і сусідні села обстрілюють росіяни. Так, учора по Невському та Макіївці вони поцілили з реактивних систем залпового вогню і ствольної артилерії, застосували 78 безпілотників. Бої точаться зовсім поряд із населеними пунктами, а ще в Серебрянському лісі.

Раніше повідомлялось, що мешканцям прифронтових сіл Луганської області привезли хліб.

 

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті