У Миколаєві під час гасіння пожежі унаслідок вибуху постраждало 5 рятувальників

В Миколаєві увечері 24 квітня стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що загорілися машини. Під час гасіння пожежі сталася повторна детонація, постраждали 5 співробітників ДСНС. Про це у Телеграм повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

"На місці першу допомогу їм надавали волонтери Миколаївського загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та бригади швидкої медичної допомоги. Усіх постраждалих доправлено до лікарні, вони отримують необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич уточнив, що "вибух не пов'язаний із ворожим прильотом, надзвичайні події траплялися, як до повномасштабного вторгнення, так трапляються і зараз".

Як повідомлялося, кількість загиблих у Миколаєві внаслідок обстрілу 11 квітня зросла до п'яти.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті