У Москві учасник «СВО» зґвалтував 14-річну доньку учасника «СВО» і замість в'язниці просить відправити його в «СВО»

У Москві учасник «СВО», уродженець Таджикистану Емомалі Мірзоєв зґвалтував 14-річну дочку учасника «СВО». Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що 2022 року його було засуджено до 4 років і 7 місяців позбавлення волі за насильницькі дії сексуального характеру. Однак у колонії він виявив бажання завербуватися в ПВК «Вагнер» і за це був помилуваний Путіним. 

У травні 2023 року мігрант отримав російський паспорт. Повернувшись із зони проведення «СВО» він в Інтернеті познайомився з 14-річною москвичкою, батько якої воює проти України.

Незабаром знайомство стало очним. Одного разу Мірзоєв приїхав до дівчинки додому, де силою примусив її до близькості. Їхні стосунки тривали доти, доки мати школярки випадково не побачила листування доньки з невідомим чоловіком. Вона звернулася до правоохоронних органів і розбещувача затримали. 

Судовий процес має розпочатися найближчим часом, але чоловік просить замість лави підсудних відправити його на війну. За новими російськими законами кримінальне переслідування тих, хто підписав контракт із МО РФ для участі в «СВО», може бути припинено на будь-якому етапі. 

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті