У "ЛНР" щось знають: готуються використовувати "захисні споруди та інші об'єкти цивільної оборони"

Так званий "уряд ЛНР" доручив "головному управлінню МНС ЛНР" визначити загальну потребу в захисних спорудах та інших об'єктах цивільної оборони і підтримувати їх у стані постійної готовності. Відповідну "постанову" окупаційний уряд ухвалив 4 липня, повідомляють у Телеграм-каналі псевдовідомства.

"У ЛНР займуться збереженням і раціональним використанням захисних споруд та інших об'єктів цивільної оборони на території республіки", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що окупанти планують визначити загальну потребу в захисних спорудах та інших об'єктах цивільної оборони; вести облік наявних і створюваних об'єктів цивільної оборони на території ЛНР; організовувати створення, збереження, реконструкцію та підтримання в стані постійної готовності до використання об'єктів цивільної оборони в "ЛНР".

Крім того, місцева "влада" контролюватиме створення об'єктів ЦО і підтримання їх у стані постійної готовності до використання.

"Спільно з міністерством майнових і земельних відносин МНС ЛНР повинні організувати виявлення "безгоспних" об'єктів ЦО", - пишуть окупанти.

Новою "постановою" також "...рекомендовано муніципальним округам визначити загальну потребу в об'єктах ЦО, ухвалити муніципальний правовий акт, що регламентує порядок створення, збереження та підтримання в постійній готовності таких об'єктів, здійснювати контроль і вести облік об'єктів ЦО".

Як зазначив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 5 липня, таким чином окупанти готуються до українського контрнаступу.

Раніше повідомлялося, що в "ЛНР" окупанти підвищили "держмито" за отримання закордонного паспорта РФ нового зразка.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті