У котельнях Донецькій області планують встановити 4 енергоефективних котли потужністю по 10 МВт кожен - Шмигаль

У котельнях Донецькій області планують встановити 4 енергоефективних котли потужністю по 10 МВт кожен. Про це повідомляє прем'єр-міністр Денис Шмигаль в Телеграм 5 липня.

"Підготовка до опалювального сезону — пріоритетне завдання, яке стоїть перед усіма відомствами вже зараз. На Донеччині особисто перевірив реконструкцію об’єкту теплової генерації. Розбудова децентралізованої енергосистеми допоможе забезпечити людей теплом і світлом. За підтримки USAID було передано дві когенераційні установки для котелень, які забезпечать незалежність їхньої роботи. Наразі триває процес встановлення. Загалом планується встановити 4 енергоефективних котли потужністю по 10 МВт кожен", - наголосив Шмигаль.

Такод він закликав усі громади та міста встановлювати альтернативні джерела живлення, аби насамперед забезпечити безперебійну роботу критичної інфраструктури. Уряд працює над тим, щоб максимально спростити ввезення та встановлення такого обладнання, додав він.

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті