У Харкові неподалік від вокзалу стався вибух, є поранений

У Харкові 12 листопада близько 9:00 стався вибух на території автозаправки неподалік Південного вокзалу. За попередньою інформацією, там спалахнуло авто. Про це Суспільне Харків повідомив речник ДСНС Харківщини Євген Василенко.

За його даними, пожежу загасили протягом десяти хвилин. Перекинутися на обладнання заправки вогонь не встиг. Причини займання зараз встановлюють.

Внаслідок вибуху травмувався чоловік, його ушпиталили, розповів Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта. Більше інформації про стан травмованого на цей час він немає.

Також повідомляється, що через вибух на автозаправці поблизу Південного вокзалу тимчасово обмежили рух на вулиці Полтавський шлях, від вулиці Євгена Котляра до вулиці Рилєєва. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Харківщини.

Нагадаємо, у Харкові затримали навідника нещодавнього удару РФ "Іскандером" по центру міста. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті