У ДТЕК за тиждень відновили електропостачання 54,5 тис. абонентів у трьох областях

Фахівці операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" з 5 до 11 серпня повернули світло в домівки 54,5 тис. сімей у 59 населених пунктах, які постраждали від ворожих атак у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях. Про це повідомила компанія ДТЕК

"Найбільш активні бої і, відповідно, найбільші пошкодження - на Донеччині. Щойно це стає можливим, і військові дозволяють, наші фахівці продовжують працювати над відновленням пошкоджених обстрілами мереж та обладнання. Минулого тижня вдалося повернути електрику в оселі 46,2 тис. родин прифронтового регіону", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, постійних ворожих обстрілів зазнає також Дніпропетровська область, особливо її південна частина. З 5 по 11 серпня фахівцям ДТЕК вдалося відновити низку пошкоджень мереж після ворожих атак і повернути світло для 6,4 тис. сімей.

Страждає від ворожих атак і Одеська область, де внаслідок чергового ворожого обстрілу без світла залишилися 1,9 тис. сімей. Енергетики оперативно повернули електрику в їхні домівки.

"Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже 13,2 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР енергохолдингу обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Як повідомлялося раніше, з 22 до 28 липня енергетики ДТЕК відновили електропостачання для понад 32 тис. абонентів у трьох областях України. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті