У ДТЕК за тиждень відновили електропостачання 54,5 тис. абонентів у трьох областях

Фахівці операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" з 5 до 11 серпня повернули світло в домівки 54,5 тис. сімей у 59 населених пунктах, які постраждали від ворожих атак у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях. Про це повідомила компанія ДТЕК

"Найбільш активні бої і, відповідно, найбільші пошкодження - на Донеччині. Щойно це стає можливим, і військові дозволяють, наші фахівці продовжують працювати над відновленням пошкоджених обстрілами мереж та обладнання. Минулого тижня вдалося повернути електрику в оселі 46,2 тис. родин прифронтового регіону", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, постійних ворожих обстрілів зазнає також Дніпропетровська область, особливо її південна частина. З 5 по 11 серпня фахівцям ДТЕК вдалося відновити низку пошкоджень мереж після ворожих атак і повернути світло для 6,4 тис. сімей.

Страждає від ворожих атак і Одеська область, де внаслідок чергового ворожого обстрілу без світла залишилися 1,9 тис. сімей. Енергетики оперативно повернули електрику в їхні домівки.

"Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже 13,2 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР енергохолдингу обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Як повідомлялося раніше, з 22 до 28 липня енергетики ДТЕК відновили електропостачання для понад 32 тис. абонентів у трьох областях України. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті