У "ДНР" заявили, що не робили жорсткішим графік подачі води. Просто її немає через відсутність електрики  

У «ДНР» спростували заяви про більш жорсткий графік подачі води. Свою версію відсутності в кранах води виклали в прес-службі «міністерства будівництва республікибуду».

У ньому йдеться, що «низка Телеграм-каналів опублікувала нібито новий “більш жорсткий” графік подачі води в Донецьку - 1 раз на 2 дні». 

У відповідь на ці повідомлення в «міністерстві» повідомили, що теоретично «вода подається в колишньому режимі».

При цьому окупаційна влада визнала, що останнім часом графіки не дотримуються. Відсутність води навіть по годинах вони назвали «перебоями». «Перебої у водопостачанні пов'язані з нестабільним енергопостачанням, що тягне за собою зупинку об'єктів підприємства», - йдеться в повідомленні “міністерства”.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті