У «ДНР» вийшов художній фільм «Рада вітрів», знятий нікому не відомим режисером на нікому невідомому «Донфільмі»

Така собі кіностудія «Донфільм» завершила роботу над фільмом «Рада вітрів», який є другою частиною трилогії «Задум». Про це пишуть місцеві Телеграм-канали.

Зазначається, що режисером фільму є нікому не відомий режисер на ім'я Дмитро Зодчий. Кіностудія нібито побудована «на народні пожертви в Шахтарську».

Жанр трилогії - фантастика. І хоча назва Російської Федерації в ній не згадується, у ній наполегливо проводиться думка про «будівництво останнього планетарного проєкту, що йде на зміну Комунізму і Лібералізму, які відіграли свої ролі». 

Журналісти, які намагалися зв'язатися зі знімальною групою, зазначають, що «донецькі кінематографісти» працюють в умовах підвищеної секретності і дуже рідко йдуть на контакт. Єдине, що відомо про режисера, - це його непохитна переконаність у правоті «русского міра» і методах його нав'язування всьому світу. Він нібито родом із Тореза, жив у Донецьку, але зараз проживає в Ростові-на-Дону. Професійної режисерської освіти у нього немає, але «є якісь режисерські навички».

Місцеві пропагандисти заявляють, що команда загадкового Дмитра Зодчого «має намір зробити те, чого не вдавалося до цього нікому, а саме - перетворити Донбас на один із центрів кіновиробництва»...

 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті