У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, у тому числі один носій "Калібрів"

РФ вивела в Чорне море 3 бойові кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр". Про це повідомили Військово-морські сили ЗСУ вранці 2 червня.

"Станом на 06:30 02.06.2024. у Чорному морі 3 ворожі кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр"; в Азовському морі ворожі кораблі відсутні; у Середземному морі 1 ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 ракет", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: у Чорне море - 7 суден, із них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор; в Азовське море - 7 суден, із них 4 рухалися з протоки Босфор.

Як повідомлялося, Повітряні сили оборони у ніч на 2 червня знищили 24 "шахедів", запущених росіянами вночі по території України.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті