У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, у тому числі один носій "Калібрів"

РФ вивела в Чорне море 3 бойові кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр". Про це повідомили Військово-морські сили ЗСУ вранці 2 червня.

"Станом на 06:30 02.06.2024. у Чорному морі 3 ворожі кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "Калібр"; в Азовському морі ворожі кораблі відсутні; у Середземному морі 1 ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 ракет", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: у Чорне море - 7 суден, із них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор; в Азовське море - 7 суден, із них 4 рухалися з протоки Босфор.

Як повідомлялося, Повітряні сили оборони у ніч на 2 червня знищили 24 "шахедів", запущених росіянами вночі по території України.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті