"Тут терміни не так важливі": у Кремлі заявили, що "конкретних часових рамок завершення СВО немає і бути не може"

Російська влада не ставить конкретних термінів завершення так званої «СВО» в Україні - у Кремлі обіцяють її завершити тоді, коли РФ «доб'ється своїх цілей і забезпечить безпеку майбутніх поколінь». Про це заявив прес-секретар путіна Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ 6 вересня.

«Ми повинні виконати ті цілі, які ставилися під час початку спеціальної військової операції. Ми повинні застрахувати наші майбутні покоління. Ми повинні забезпечити їм безпеку», - сказав Пєсков і заявив, що “якихось конкретних часових рамок завершення СВО немає і бути не може”. 

«Тут терміни не так важливі», - сказав Пєсков.

Раніше в Центрі протидії дезінформації РНБО пояснили, навіщо путін знову заговорив про переговори.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті