Троє мешканців Донеччини загинули через обстріли росіян минулої доби, з області евакуйовано ще 591 людину

Через обстріли росіян загинули троє мешканців Донеччини минулої доби. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 23 вересня.

"За 22 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 в Мирнограді і 1 в Новоукраїнці. Ще 10 людей в області за добу дістали поранення", - сказано в повідомленні.

Філашкін також повідомив, що в Кураховому обстріляні приватний сектор, багатоповерхова забудова і промзона, у Гірнику пошкоджено приватні будинки. 

Що стосується Краматорського району - в Торському Лиманської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Миколаївці поранена людина, пошкоджено 3 багатоповерхівки і адмінбудівлю. В Олексієво-Дружківці пошкоджено підприємство. У Слов'янську поранено 3 людини, пошкоджено 72 приватні будинки. У Костянтинівці пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, 2 інфраструктурні об'єкти. У Краматорську поранено 6 людей, пошкоджено 4 будинки і 2 автомобілі.

У Бахмутському районі в Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки і 9 приватних будинків.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. 

"З лінії фронту евакуйовано 591 людину, у тому числі 48 дітей", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що з села Балка Журавка Луганської області евакуювали ще одну людину, тепер на підконтрольній Україні території Луганщини лишається 19 мешканців.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті