Трамп поки що випереджає Байдена у президентському рейтингу - опитування WSJ

Згідно з опитуванням The Wall Street Journal, експрезидент США Дональд Трамп випереджає нинішнього президента Джо Байдена у політичному рейтингу. Про це Еспресо.TV повідомляє з посиланням на опитування The Wall Street Journal, у якому взяли участь 1500 зареєстрованих виборців

"Політичні позиції Байдена є найслабшими за весь час його президентства: виборці вперше поставили йому найнижчу оцінку за роботу і надали перевагу Трампу", - пише The Wall Street Journal.

37% опитаних готові проголосувати за Дональда Трампа, якби президентські вибори 2024 року відбулися зараз. 31% - за Байдена, 14% - не визначилися. Відзначимось, що інші кандидати набрали 8% або менше.

Якби можна було обирати лише між Трампом і Байденом, то 47% проголосували б за експрезидента США, а 43% - за теперішнього лідера Штатів.

53% опитаних зазначили, що політика Джо Байдена їм зашкодила, а 49% виборців сказали, що політика Трампа в час його президентства допомогла їм особисто.

Нагадаємо, 5 грудня президент США Джо Байден під час збору коштів на передвиборчу кампанію припустив, що, можливо, він би не балотувався в президенти у 2024 році, якби цього не зробив експрезидент Дональд Трамп.

Як повідомлялося, The Economist назвав Трампа найбільшою загрозою для світу. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті