"Той самий Курськ". Медведєв шукає приводи для ядерної відповіді Києву з "незворотними наслідками"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв знову погрожує світу та Києву «ядерною відповіддю з незворотними наслідками». Про це він написав у себе в Телеграм.

Розмірковуючи про ядерну відповідь на ймовірні удари Україною західними ракетами «вглиб території РФ», Медведєв заявляє: «Що тут скажеш: ядерний конфлікт дійсно нікому не потрібен. Це дуже погана історія з важким результатом. Саме тому досі рішення про застосування ядерної зброї (нестратегічної або тим більше стратегічної) не було ухвалено. Хоча, прямо скажемо, для цього є формальні передумови, зрозумілі всьому світовому співтовариству, які відповідають нашій доктрині ядерного стримування. Той же Курськ, наприклад. Але Росія проявляє терпіння. Адже очевидно, що ядерна відповідь - надзвичайно складне рішення з незворотними наслідками».

«Однак пихаті англосаксонські недоноски не хочуть визнати одного: будь-якому терпінню приходить кінець. А мають рацію зрештою виявляться ті помірковані західні аналітики, які попереджали: «Так, росіяни, найімовірніше, не дадуть відповіді таким чином... хоча ймовірність усе ж таки є. До того ж відповідь може бути і з використанням нових засобів доставки в неядерному оснащенні». І ось тоді все. Гігантська сіра розплавлена пляма на місці мати городом русскымъ. Holy shit! It's impossible, but it happened...», - погрожує Києву Медведєв. (Грубий переклад фрази з англійської означає «Срань господня! Це неможливо, але це сталося» - ред.).

Як повідомлялося, у Держдумі РФ закликали підірвати ядерну бомбу «де-небудь у Росії», щоб «людство задумалося».

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті