Спецпредставник США назвала економіку України "активною та стійкою"

Спеціальний представник США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, виступаючи в рамках зустрічей на Мюнхенській конференції з безпеки, відзначила "стійкість і активність" економіки України. Про це вона повідомила в соціальній мережі Х 17 лютого 

"Мені випала велика честь виступити на зборах Мюнхенської конференції з безпеки MSC24 у Townhall. Моїми основними тезами були: безпека та економіка взаємопов'язані; економіка України стійка й активна. Ми впливаємо вже зараз", - написала вона..

Як зазначила Пріцкер, "європейці вже зробили свою частину роботи, тепер наша черга очолити її". "Оборонний сектор України - це можливість для зростання економіки країни та перемоги у війні", - наголосила вона.

Пріцкер також повідомила про зустріч із Віталієм Кличком у Мюнхені.

"Економічна стійкість Києва надихає весь світ. Було дуже приємно зустрітися з Віталієм Кличком для обговорення зусиль щодо подальшого відновлення економіки та європейської інтеграції України", - написала вона.

Як повідомлялося,  мобілізація понад 15 відсотків чоловіків призовного віку може призвести до масового закриття підприємств та економічної катастрофи в Україні.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті