Сьогодні на Херсонщині під російськими обстрілами загинуло 4 людей, ще 7 поранено

Ввечері 2 травня росіяни атакували селище Козацьке Новокаховської громади Херсонської області: загинув 66-річний чоловік. Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА у Телеграм.

“Також російська артилерія ввечері била й по Дніпровському Білозерської громади. Поранення отримала 78-річна жінка, у важкому стані її шпиталізували, лікарі борються за життя постраждалої”, - йдеться у повідомленні. 

В ОВА додали, що за сьогодні російська армія відібрала життя чотирьох жителів Херсонщини, ще семеро людей отримали поранення внаслідок російських обстрілів.

Раніше повідомлялося, що росіяни обстріляли село Урожайне Бериславської громади Херсонської області. Поранення отримав 17-річний підліток. До найближчого медичного закладу постраждалого доставили наші військові. Нині лікарі надають йому необхідну допомогу. Стан пораненого – задовільний.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті