Шойгу збрехав Путіну щодо захоплення Кринок на лівому березі Дніпра

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу обдурив Володимира Путіна, коли доповідав йому про повний контроль ЗС РФ над населеним пунктом Кринки на лівому березі Дніпра. Про це йдеться в повідомленні оперативного командування "Південь" ЗСУ.

"Російсько-окупаційні війська, не маючи успіху в штурмових діях на лівобережжі Херсонщини, вдалися до маніпуляцій і фальсифікації фактів. Військово-політичне керівництво країни-агресора заявило про зачистку плацдарму на лівому березі Дніпра. Офіційно повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності", - наголошується в ньому.

"Здійснивши протягом дня єдину спробу штурму, через суттєві втрати окупанти відійшли на заздалегідь підготовлені пропагандистські позиції, з яких фальшиво звітують про знищення плацдарму, не маючи можливості виконати поставлене командуванням завдання", - заявили українські військові.

Як повідомлялося раніше, Шойгу доповів російському диктатору Путіну про те, що окупанти зачистили Кринки і повністю контролюють цей населений пункт.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті