Знищені та поранені понад 200 окупантів: у ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямку

ЗСУ на Бахмутському напрямку знищили 96 окупантів, ще 131 зазнали поранень. Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарофону 4 червня, - пише ZN.ua.

За його словами, окупанти на цьому напрямку продовжують ротаційні заходи, прикриваючи їх артилерійським вогнем.

"426 разів за цю добу ствольною та реактивною артилерією ворог бив по наших позиціях, три авіаудари завдав, відбулося п'ять боєзіткнень, ми знищили 96 окупантів, ще 131 зазнав поранень", - розповів Череватий.

Також ЗСУ на цьому напрямку збили п'ять БПЛА, пошкодили два танки й бойову машину піхоти, знищили два склади боєприпасів РФ, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", три гармати.

Як повідомлялося, хазяїн російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин підтвердив, що сили ЗСУ перебувають на південно-західній околиці Бахмута в "районі садів". 

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті