Самозваний "мер" Маріуполя мимохідь викрив заяву російського віцепрем'єра про відновлення 11 тисяч будинків

Самозваний "глава адміністрації" Маріуполя Олег Моргун по суті спростував заяву російського віцепрем'єра Марата Хуснулліна про відновлення в зруйнованому окупантами місті 11 тисяч будинків.

Російський чиновник 5 квітня на засіданні Ради безпеки РФ за участю президента країни-агресора путіна відзвітував, що в Маріуполі відновлено… 11 тисяч будинків.

Водночас так званий "глава адміністрації" міста 12 квітня розповів, що "ознайомився з ходом відновлення приватного сектора в Іллічівському районі". Як про велике досягнення він повідомив, що "тут капітально відремонтовано вже близько 40 індивідуальних житлових будівель". Очевидно, що абсолютно неможливо, щоб інші з озвучених Хуснулліним 11 тисяч "відновлених" будинків були відремонтовані в трьох районах Маріуполя, що залишилися.

Крім того, заява російського віцепрем'єра різко контрастує з планами окупаційної влади портового міста відновлювати "понад 100 будинків на місяць".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті