Росіяни задумали організувати комплексну маршрутну мережу на окупованих територіях. Почали з "ДНР"

Заступник голови уряду РФ Марат Хуснуллін заявив про наявність коштів на "створення комплексної маршрутної мережі на Донбасі і Новоросії", - пишуть пропагандисти "ДНР" 29 березня.

"Ми зараз готуємо комплексну маршрутну мережу - у нас уже є маршрутна мережа Маріуполя, Донецька - і ув'язка всіх цих транспортних мереж і громадського транспорту - це завдання на цей рік. Ми її (програму) до кінця року, думаю, затвердимо, гроші у нас на оновлення рухомого складу є", - сказав російський віцепрем'єр.

Він додав, що в рамках цієї програми кошти на оновлення громадського транспорту в "возз'єднаних суб'єктах" надходитимуть протягом трьох років, при цьому нові автобуси вже поставляються.

Однак навіть на ці автобуси на окупованих територіях не вистачає водіїв.

"Зараз завдання - запустити повноцінну роботу громадського транспорту. У нас поставлено досить велику кількість нових автобусів, плюс поставлені автобуси з регіонів-шефів. Поки що з проблем - брак водіїв, у нас не всі автобуси вийшли на лінію, я щоразу, коли буваю в Донецьку, Маріуполі, завжди на це звертаю увагу", - визнав Хуснуллін.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку в перший же день експлуатації нового автобуса на 42 маршруті ("ДС "Центр" - ДС "Трудовська") відвалилося сім сидінь.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті