Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини та ще чотирьох поранили, пошкоджено 71 цивільний об’єкт

Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини та ще чотирьох поранили, пошкоджено 71 цивільний об’єкт. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін та поліція регіону 11 жовтня.

"Поліцейські зафіксували 2792 ворожих обстріли по лінії фронту та житловому сектору. Зокрема росія випустила по цивільному населенню 13 ракет. Пошкоджено 71 цивільний об’єкт, з них 37 житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

У Покровському районі, у Новоселидівці Курахівської громади загинула людина, обстріляні Курахове і Веселий Гай. У Покровську пошкоджено 2 багатоповерхівки, у Гришиному - адмінбудівлю, кав'ярню і 2 промислових приміщення. У Мирнограді поранено 2 людини, пошкоджено декілька будинків.

У Краматорському районі, у Лимані поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і адмінбудівлю; у Ямполі поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і господарче приміщення; у Зарічному пошкоджено 4 будинки. У Костянтинівці пошкоджені 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і адмінбудівля; ще 4 будинки пошкоджено у Червоному і 1 — у Стінках.

У Бахмутському районі,  у Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки.

З лінії фронту за добу евакуйовано ще 308 людей, у тому числі 47 дітей.

Статті

Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Всі статті