Росіяни вбили трьох, та поранили чотирьох мешканців Донеччини за останню добу

Росіяни вбили трьох, та поранили чотирьох мешканців Донеччини за останню добу. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 23 серпня.

«За 22 серпня росіяни вбили 3 жителів Донеччини — у Торському. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення», - зазначається у повідомлені.

Обстрілів зазнали на Донецькому, Волноваському, Горлівському та Лисичанському напряпрямках.У Комарській громаді пошкоджено колишню школу і крамницю в Іскрі. У Часовоярській громаді пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 приватні будинки. Пошкоджено котельню в Нью-Йорку.

За словами Павла Кириленко, найбільших втрат за добу зазнав Лисичанський напрямок.

«На Лисичанському напрямку у Торському Лиманської громади загинули 3 людини, поранено 1, ще 1 людина поранена у Закітному. У Сіверську поранено 1 людину, зруйновано 2 будинки. У Званівці 4 будинки зруйновано і 4 пошкоджено», - повідомив голова ОВА.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті