Росіяни вбили ще двох мешканців Запорізької області

Двоє мешканців Запорізької області загинули внаслідок російських обстрілів минулої доби. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 4 липня.

"Чоловік та жінка загинули внаслідок ворожих обстрілів Василівського та Пологівського районів. Ще одного чоловіка поранено внаслідок російських атак по Запорізькому району", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що впродовж доби окупанти завдали 391 удар по 10 населених пунктах Запорізької області.

Зокрема, війська РФ здійснили 2 авіаційні удари по Новоандріївці. 177 БПЛА різної модифікації атакували Червонодніпровку, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку, Успенівку та Новопавлівку. 12 обстрілів РСЗВ накрили Роботине та Новоандріївку. 200 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Плавнів.  

Крім того, надійшло 12 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Раніше повідомлялось, що волонтери - переселенці з окупованих Пологів Запорізької області, які надають реальну допомогу землякам, отримали нагороди.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті