Росіяни обстріляли з міномета житлові будинки на Харківщині: є поранений

Російські терористи 18 червня завдали удару з міномета по селу Липці Харківської області. Унаслідок атаки пошкоджено житлові будинки, також поранення отримав чоловік. Про це у Телеграм повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Зазначається, що 18 червня, приблизно о 15:00 окупанти обстріляли село Липці. За попередніми даними, ворожа атака була здійснена з міномета.

Унаслідок ворожої атаки пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Також поранення отримав 35-річний місцевий житель.

Крім цього, сьогодні, 18 червня, протягом дня росіяни обстрілювали Куп’янськ. Слідчими зафіксовано пошкодження приватних домівок, господарчих споруд та автомобілів місцевих.

Харківщина

"За процесуального керівництва Дергачівської та Куп’янської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни - ч. 1 ст. 438 КК України", - йдеться у повідомлені.

Як повідомлялося, унаслідок обстрілу росіянами Сумщини загинули двоє цивільних – батько та син. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті