Росіяни обстріляли Дніпровський район Херсона, є поранені

Дніпровський район Херсона зазнав рашистського обстрілу близько 15:00 21 липня, є поранені. Про це повідомив міський голова Херсона Роман Мрочко у Телеграм.

"Менше години тому ворог обстріляв Дніпровський район Херсона", - написав Мрочко о 16:09.

Він уточнив, що внаслідок цього був поранений 65-річний чоловік. Наразі він ушпиталений.

"Потерпілий у стані середньої тяжкості. У нього, зокрема, вибухова травма та уламкове поранення правого стегна. На момент атаки росіян чоловік перебував на вулиці", - йдеться в повідомленні.

Пізніше Мрочко повідомив, що до медиків по допомогу звернулись ще едвоє цивільних - чоловіки 1991 та 2002 років народження. В обох мінно-вибухові травми та різані рани. Стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Чоловіки так само отримали поранення близько 15:00 під час обстрілу Дніпровського району міста з боку російських окупаційних військ.

Раніше повідомлялось, що внаслідок обстрілу Херсона було поранено чотирьох жінок 20 липня.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті