Росіяни обстріляли Дніпровський район Херсона, є поранені

Дніпровський район Херсона зазнав рашистського обстрілу близько 15:00 21 липня, є поранені. Про це повідомив міський голова Херсона Роман Мрочко у Телеграм.

"Менше години тому ворог обстріляв Дніпровський район Херсона", - написав Мрочко о 16:09.

Він уточнив, що внаслідок цього був поранений 65-річний чоловік. Наразі він ушпиталений.

"Потерпілий у стані середньої тяжкості. У нього, зокрема, вибухова травма та уламкове поранення правого стегна. На момент атаки росіян чоловік перебував на вулиці", - йдеться в повідомленні.

Пізніше Мрочко повідомив, що до медиків по допомогу звернулись ще едвоє цивільних - чоловіки 1991 та 2002 років народження. В обох мінно-вибухові травми та різані рани. Стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Чоловіки так само отримали поранення близько 15:00 під час обстрілу Дніпровського району міста з боку російських окупаційних військ.

Раніше повідомлялось, що внаслідок обстрілу Херсона було поранено чотирьох жінок 20 липня.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті