Росіяни формують підрозділи з відказників  для "м’ясних штурмів" Авдіївки - ЦНС

Росіяни готують штурмові загони з відказників для подальших наступальних дій на Сході України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"За повідомленнями місцевих, на полігоні "Постоялі двори" в Курській області створений табір, де формують підрозділи з "відказників" за аналогією зі "штурм-Z", які надалі будуть спрямовані на "м’ясні штурми" під Авдіївку, через Ростов", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що табір оточений воєнною поліцією та спецпідрозділами Росгвардії та поліції, аби не допустити бунту. Адвокатів та членів сімей до військовослужбовців не допускають.

Як повідомлялося раніше, великі втрати техніки під Авдіївкою підірвуть наступальний потенціал РФ у довгостроковій перспективі.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті