Російські дрони атакували Київ хвилями з різних напрямків, в Деснянському районі пошкоджено багатоповерхівку

Ворожі дрони атакували Київ з різних напрямків протягом минулої ночі, в Деснянському районі пошкоджено багатоповерховий будинок. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко в Телеграм 17 жовтня. 

"Російська армія вночі знову атакувала столицю України ударними безпілотниками! На Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. ...Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат", - сказано в повідомлені.

Зазначається, що даних щодо потерпілих станом на 7:19 не надходило.

Уточнюється, що в столиці України з вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БПЛА, одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї. 

"Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони, всі російські БПЛА які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили)", - зазначив Попко.

Раніше повідомлялось, що Київ атакували близько 15 БПЛА в ніч на 3 жовтня, повітряна тривога тривала понад 5,5 годин.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті