Російська армія обстріляла населені пункти Донеччини 15 разів за добу, пошкоджено численні будинки

Через ворожі обстріли зазнав поранення мешканець Ясної Поляни Донецької області минулої доби. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 10 жовтня.

"За 9 жовтня росіяни поранили одного жителя Донеччини - у Ясній Поляні", - написав глава області.

Зазначається, що всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. 

Зокрема, у Покровському районі в Кураховому пошкоджено численні багатоповерхівки, у Курахівці пошкоджено приватний будинок, обстріляні Веселий Гай, Трудове, Ганнівка, Сухі Яли. У Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, освітній заклад і приватні будинки на трьох вулицях.

У Краматорському районі в Торському Лиманської громади пошкоджено будинок. У Дружківці пошкоджено підприємство і освітній заклад. В Олександро-Калиновому Іллінівської громади пошкоджено 5 об'єктів. У Костянтинівці пошкоджено приватний будинок, господарчу споруду і газогін.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків, багатоповерхівка, інфраструктурний об'єкт і нежитлове приміщення.

За добу з лінії фронту евакуйовано ще 528 людей, у тому числі 89 дітей.

Раніше повідомлялось, що за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Статті

Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Всі статті