РФ вивела в Чорне море 3 ракетоносії, залп "калібрів" може сягнути 24 одиниць

У Чорному морі корабельне угруповання росіян нараховує 7 одиниць, серед них є три носії "калібрів", залп ракет може сягнути 24. Про це повідомили у Телеграм Військово-Морські сили ЗСУ.

Станом на ранок 27 квітня РФ утримує в Чорному морі 7 кораблів, три з них є ракетоносіями. А загальний залп "калібрів" може сягнути 24 одиниць.

Раніше оперативне командування "Південь" повідомляло, що підводні ракетоносії ворога заведено в пункти базування для поповнення запасів після кількадобового чергування. Напоготові лишалися 2 надводних ракетоносії, сумарне спорядження яких могло бути до 16 "калібрів".

"Корабельне угруповання ворога в Чорному морі представлено 14 одиницями, але кількість ракетоносіїв зменшено", - йшлося в повідомленні.

Нагадаємо, у ОК Південь розповіли, як військові РФ намагаються ввести в оману українську ППО. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті