РФ обстріляла залізничний вокзал на Сумщині: поранено трьох працівників

Окупанти обстріляли FPV-дронами залізничний вокзал на Сумщині, поранено трьох працівників. Про це 26 вересня повідомила Сумська обласна прокуратура.

"За даними слідства, 26 вересня 2024 року близько 13:00, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти здійснили обстріл з використанням FPV-дронів залізничної станції в м. Дружба Шосткинського району. Унаслідок атаки ворога дістали поранень троє працівників залізничного вокзалу", - йдеться в повідомленн.

Наразі прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів.

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, на Сумщині рятувальники двічі за добу приборкували наслідки ворожих ударів у житловому секторі.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті