Рашисти завдали за добу майже 1750 ударів по Донеччині: двоє вбитих, вісім поранених, пошкоджено 45 цивільних об’єктів

Російські окупанти завдали за добу 1748 ударів по Донеччині. В результаті акту агресії двоє людей вбито, вісім поранено, пошкоджено 45 цивільних об’єктів. Про це повідомляє у Телеграм вранці 1 червня поліція регіону.

"Вибухи пролунали в 6 населених пунктах: містах Курахове, Мирноград, селищах Дробишеве, Іллінка, селах Водяне Друге, Маркове. Пошкоджено 45 цивільних об’єктів – 29 житлових будинків, магазин, заклад освіти, автомобілі. На Дробишеве росія скинула 4 авіабомби: «КАБ-500» і три «УМПБ Д-30 СМ». Загинули двоє цивільних чоловіків, 61 та 65 років. Троє мешканців отримали поранення. Руйнувань зазнали 12 приватних осель, магазин, легкові авто", - йдеться у повідомленні.

"Внаслідок ракетного обстрілу Мирнограда травмовано 5 мирних жителів. Пошкоджено 12 багатоквартирних будинків, заклад освіти, автомобілі. В Іллінці окупанти пошкодили два приватних будинки, у Марковому – три", - констатували в поліції.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті